If you want a moist, flavorful turkey, brining a turkey is a great way to accomplish this. This turkey brine recipe is so easy and using the refrigerator door is a great way to prepare the turkey before Thanksgiving.
Ingredients
- 12 cups water, divided
- 1 cup kosher salt
- 2 cups sugar
- 1 cup apple cider vinegar
- 2 tablespoons sage
- 2 tablespoons thyme
- 2 tablespoons rosemary
- 1 tablespoon pepper
- 4 cups ice
Instructions
- Bring 4 cups of water to a simmering boil. Add salt and sugar. Stir until the sugar has completely dissolved. Turn off the heat. Stir in 8 cups cold water, apple cider vinegar, sage, thyme, rosemary, pepper, and ice. The brine is ready to be used.
- Remove giblets and neck from the cavity. Rinse the outside and inside of a thawed turkey. Using paper towels, pat the turkey dry. Complete submerge the turkey in a large soup pot bigger than the bird and cover with a lid. Allow the turkey to marinate for 12 hours for a small turkey (8-10 lbs) and up to a full day for a bigger bird. Rinse turkey and pat dry before adding additional seasoning, butter, or oil in preparation for roasting.
Notes
*It’s important to reiterate not to use a self basting, pre-seasoned, or kosher turkey. Otherwise the turkey will be too salty.
Ингредиенты рассола для индейки
12 чашек воды
1 чашка кошерной соли
2 чашки сахара
1 чашка яблочного уксуса
2 столовые ложки шалфея
2 столовые ложки тимьяна
2 столовые ложки розмарина
1 столовая ложка перца
4 чашки льда
Инструкции
Довести 4 чашки воды до кипения. Добавить соль и сахар. Перемешать, пока сахар не растворится полностью. Выключить огонь. Добавить 8 чашек холодной воды, яблочный уксус, шалфей, тимьян, розмарин, перец, и лед. Рассол готов к использованию.
Удалить потроха и шею из полости. Промыть снаружи и внутри размороженной индейки. Бумажными полотенцами, обтереть индейку досуха. Полностью погрузить индейку в большую кастрюлю и накрыть крышкой. Мариновать от12до 24 часов в зависимости от размера.Промыть индейку и высушить, смазать маслом перед помещением ее в духовку. Запекать на раке( решетке) под фольгой первые 1-1,5 часов, затем фольгу убрать и допечь до готовности, разложив вокруг индейки картофель, яблоки и айву.
12 чашек воды
1 чашка кошерной соли
2 чашки сахара
1 чашка яблочного уксуса
2 столовые ложки шалфея
2 столовые ложки тимьяна
2 столовые ложки розмарина
1 столовая ложка перца
4 чашки льда
Инструкции
Довести 4 чашки воды до кипения. Добавить соль и сахар. Перемешать, пока сахар не растворится полностью. Выключить огонь. Добавить 8 чашек холодной воды, яблочный уксус, шалфей, тимьян, розмарин, перец, и лед. Рассол готов к использованию.
Удалить потроха и шею из полости. Промыть снаружи и внутри размороженной индейки. Бумажными полотенцами, обтереть индейку досуха. Полностью погрузить индейку в большую кастрюлю и накрыть крышкой. Мариновать от12до 24 часов в зависимости от размера.Промыть индейку и высушить, смазать маслом перед помещением ее в духовку. Запекать на раке( решетке) под фольгой первые 1-1,5 часов, затем фольгу убрать и допечь до готовности, разложив вокруг индейки картофель, яблоки и айву.
Комментариев нет:
Отправить комментарий