понедельник, 24 июня 2013 г.

Korean Chives Salad (Yomdi). Корейский Салат из Джусая-Чаивса (Йомди)

Chives salad - dzhusay (emdi - in Korean)
 Chives to sort, wash, dipped in boiling water. Cooking time much depends on the age of the grass, it is necessary to try, it should be "al dente", but not soft and overcooked. Drain in a colander and let cool down. Separately,put sliced onion in a frying pan with vegetable oil until golden. Salad dressing:  Add  onions, hot pepper powder, paprika, ground coriander, crushed garlic, soy sauce  and salt to taste to a drained chives. Mix it well and enjoy!












Салат из травы – джусай (ёмди – по корейски)
Траву – джусай перебрать, помыть, опустить в кипящую воду.Время варки зависит от возраста травы, надо пробовать, она должна оставаться достаточно твердой,нельзя переваривать. Слить в дуршлаг дать стечь воде. Отдельно на сковороде на растительном масле обжарить репчатый лук  до золотистого цвета. Заправляем салат: К траве добавляем лук с маслом, перец острый молотый, перец-паприку, молотый кориандр, измельченный чеснок, соевый соус (обязательно) и соль на вкус. Тщательно перемешиваем и кайфуем!.



Комментариев нет:

Отправить комментарий